Доставка

Цена за Доставка: за територията на страната, доставката на продуктите, закупени от онлайн платформата за електронна търговия superfudgio.bg чрез използването на регистриран от Потребителя профил се таксува според тарифата на куриерска фирма СПИДИ. За поръчки на стойност над 20 лв. доставката е БЕЗПЛАТНА.

Срок на Доставка:

За София – доставка от 1 до 2 дни след приета поръчка

За страната – доставка според графика за обслужване на куриерската фирма във Вашия район

Забележка: В някои случаи, поради извънредна натовареност на куриерската фирма, е възможно забавяне на Вашата доставка, за което онлайн платформата за електронна търговия superfudgio.bg не носи отговорност. 

Начин на доставка:

Можете да изберете най-удобният за Вас начин за доставка на поръчката Ви:

– Доставка до офис на Спиди – препоръчваме Ви този вариант, тъй като с него може да планирате удобно за Вас време, в което да получите поръчката си.

– Доставка до избран от вас адрес на територията на страната

Отказване на поръчка:

Поръчката Ви може да бъде безплатно отказана до 15:00ч. в рамките на деня на самата поръчка. Ако поръчката Ви е направена след 15:00ч., то тя може да бъде безплатно отказана до 15:00ч. на следващия ден. За да откажете поръчка, моля пишете ни на имейл: office@sltrading.bg, като в поле „тема/заглавие“  запишете Отказване на поръчка  и посочите номера на поръчката Ви.

При отказана поръчка извън посочените срокове, или при невзета поръчка от офис на куриерската фирма, или при невъзможност за предаване на адрес посочен за доставка, Потребителят трябва да заплати за негова сметка връщането на поръчката до адрес: гр. София, офис Speedy София, ж.к. Младост 3, бл. 325Б    

Безглутенова зърнена закуска
superfudgio.bg

СЛ ТРЕЙДИНГ ЕООД е официален дистрибутор за България на продуктите Super Fudgio. За нас е важно да спечелим Вашето доверие и да изградим дългосрочни отношения, базирани на коректност и професионална отговорност.

Адрес

България, 1505 София, ул. Митрополит Панарет 10, партер

Телефон

+359 886 644 601

Email

Регистрирай се & Запази

Вземи ексклузивни оферти, безплатна доставка & промоционални оферти.

    Моите желани продукти

    Продукт Име на продукта Цена Stock status
    No products added to the wishlist
    X